We Invent It

Ontdek hier jouw engineering oplossing

Mis je de expertise, tijd, of het netwerk voor je project? Ons engineering bureau, We Invent It, regelt alles van concept tot productie. Jouw project, zorgeloos gerealiseerd.

Succesvolle samenwerkingen

FlinQ Plastics werkte succesvol samen met de volgende partners

Contact
Direct kennismaken of een offerte aanvragen?
100% vrijblijvend. Binnen 24 uur contact.
Offerte aanvragen

Waar We Invent It voor staat

Dit kunnen wij voor jou

 • Product realisatie van A tot Z

  Jouw idee, onze expertise: wij ontzorgen je in een naadloos afgestemd proces.

 • Samenwerking en Partnerschap

  Van concept tot serieproductie zijn wij jouw partner.

 • Snelheid en Flexibiliteit

  Met onze flexibele aanpak is jouw product snel gerealiseerd.

 • Ons Netwerk, Jouw Voorsprong

  Ons netwerk van maakbedrijven, jouw snelle route naar de markt.

Kan ik je verder helpen?
Stuur nu je vraag naar [email protected]
Zo produceren we jouw productVeelgestelde vragen
Jouw project, onze tijd, expertise en netwerk

We Invent It: Jouw engineering partner van Idee tot Productie

Welkom bij ons Engineering Bureau, waar jouw visie onze missie wordt.

 

“We invent it!” is niet alleen onze naam; het is de kern van alles wat we doen.

 

Vanaf het moment dat jouw eerste productidee vorm krijgt, tot aan de uiteindelijke serieproductie, staat We Invent It aan je zijde als een toegewijde partner in succes.

Wij begrijpen dat het ontwikkelen van een nieuw product of het optimaliseren van een bestaand product een reis is die gevuld is met uitdagingen, keuzes en kansen.

Onze rol is om deze reis niet alleen soepeler te maken maar ook te zorgen voor een eindresultaat dat jouw verwachtingen overtreft.

Mis je de expertise, tijd, of het netwerk voor je project?

Ons engineering bureau, We Invent It, regelt alles van concept tot productie. Jouw project, zorgeloos gerealiseerd.

Met focus op kwaliteit, efficiëntie en het zorgvuldig beheren van jouw budget, wat ons een betrouwbare keuze maakt voor het realiseren van jouw producten, zowel nu als voor toekomstige productieseries.

Bij ons begint het engineeren van jouw producten niet alleen bij het ontwerp, maar wij gaan verder waar andere engineeringbureaus stoppen.

Na de engineeringfase zorgen we voor de productievoorbereidingen, overzien we de productie zelf, en leiden het proces tot aan de levering van geassembleerde producten.

Dit omvat het hele traject van A tot Z, zodat wat we engineeren zo efficiënt en snel mogelijk geproduceerd wordt volgens de kwaliteit die jij wenst.

Unieke aanpak in product engineering

Ons engineering bureau onderscheidt zich door deze complete aanpak. We begrijpen dat het ontwikkelen van een product meer is dan alleen een technisch ontwerp op papier. Het is een uitgebreid proces dat nauwkeurige planning, productie, en kwaliteitscontrole vereist.

Jouw productidee is het startpunt, maar onze samenwerking brengt het tot leven. Wij zijn niet alleen ingenieurs; wij zijn probleemoplossers en innovators die jouw product van concept tot klant brengen.

product engineering

Vertrouw op ons voor een naadloze overgang van engineering naar productie, waarbij elk detail wordt geperfectioneerd om aan jouw specificaties te voldoen. Jouw succes is ons succes, en samen zullen we grenzen verleggen in de realisatie van jouw producten.

Waarom engineering en design uitbesteden?

Het engineeren van nieuwe producten of het verbeteren van bestaande producten omvat een complex web van beslissingen. Deze keuzes strekken zich uit van materialen en productiemethoden tot leverancierskeuze, zowel lokaal als internationaal.

De kans dat je zelf voortdurend de optimale beslissingen neemt, is vrijwel nihil. Bij We Invent It maken we dag in, dag uit deze cruciale keuzes voor onze klanten. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van productiebedrijven in binnen- en buitenland en zijn vertrouwd met vrijwel alle productietechnieken en materialen.

Het belang van een engineering bureau

Door ons jouw product te laten engineeren en produceren, ontlast je jezelf niet alleen aanzienlijk in tijd en inspanning, maar zorg je er ook voor dat de juiste beslissingen op de juiste momenten worden genomen.

Wij waarborgen dat de juiste fasen in de correcte volgorde worden doorlopen, waardoor een efficiënt en naadloos aaneengeschakeld proces ontstaat. Dit resulteert in kortere doorlooptijden, betere kwaliteit van producten en lagere kosten, zowel nu als voor toekomstige productieseries.

 

Succesvolle samenwerkingen

We Invent It werkte succesvol samen met de volgende partners

Ons ontwikkelproces van stap tot stap

Zo realiseren wij jouw product

Veel gestelde vragen

Conceptontwikkeling is het proces van het nemen van een ruw idee en dit te verfijnen tot een duidelijk en uitvoerbaar concept.

Conceptontwikkeling richt zich op het initiële idee en de haalbaarheid, terwijl productontwikkeling het totale proces omvat, van idee tot eindproduct.

Het legt een solide basis voor verdere productontwikkeling, en zorgt ervoor dat er een heldere visie is voordat de productie start.

Dit varieert per project, maar we streven ernaar om efficiënt en grondig te werken, zodat jouw idee zo snel mogelijk tot leven komt.

We hebben een breed scala aan expertise en kunnen de meeste concepten ondersteunen. Neem contact op voor specifieke vragen over jouw eigen project.

Prototyping biedt een tastbaar model van het eindproduct. Het stelt ingenieurs in staat om functionaliteit, ontwerp en bruikbaarheid te testen, en om eventuele fouten of verbeterpunten te identificeren voordat het product op grote schaal wordt geproduceerd.

We hanteren we strenge kwaliteitscontroleprocessen, waaronder gedetailleerde tests, feedbackrondes en iteratieve verbeteringen, om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de hoogste normen.

 

Materiaalkeuze is cruciaal voor de functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek van het product. De juiste materialen kunnen de levensduur van het product verlengen, de kosten beheersen en de algehele product prestaties optimaliseren.

 

Het uitbesteden van product engineering biedt toegang tot gespecialiseerde expertise, geavanceerde technologieën en faciliteiten, wat kan leiden tot snellere time-to-market, kostenbesparingen en een hogere productkwaliteit.

Door zorgvuldige selectie van leveranciers en partners en het nauwkeurig opzetten van productielijnen en fabricageprocessen zorgen we voor een hoog kwaliteitsniveau.

De duur varieert per project, afhankelijk van de complexiteit en specifieke eisen. Neem contact met ons op voor een inschatting op maat.

Bij We Invent It voeren we de productie voornamelijk lokaal uit, waarbij we de voordelen van korte lijnen, snelle communicatie en duurzaamheid optimaal benutten.

Ja, dankzij onze flexibele productielijnen kunnen we zowel kleine als grote series efficiënt produceren.

De minimale afnamehoeveelheid wordt in overleg met je bepaald en is afhankelijk van de specificaties van het project. Wij doen projecten met series van 100 tot duizenden stuks producten of apparaten.

Kwaliteitscontrole en -bewaking zijn een integraal onderdeel van onze aanpak. Elk onderdeel en elke stap in de assemblage worden gecontroleerd om te voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Realiseer nu jouw idee

Met We Invent It van Concept naar Succesvol Product

Heb je een innovatief idee, maar worstel je met het omzetten van dit idee in een tastbaar product? Zie je kansen in de markt, maar word je afgeschrikt door de complexiteit van ontwerp en productie? Je bent niet alleen; veel bedrijven staan voor deze uitdagingen.

Wat als er een manier is om jouw idee soepel en efficiënt tot een eindproduct te brengen? Een partner die de technische hindernissen begrijpt en de weg kent om jouw product op de markt te krijgen?

Dat is waar We Invent It in het spel komt. Wij bieden volledige ondersteuning in productontwikkeling, van concept tot en met productie. Ons team van experts zorgt voor innovatieve ontwerpen, materiaalkeuze, technische specificaties, en een vlekkeloze productie.

Het resultaat? Jouw idee, vertaalt naar een succesvol product!

Neem contact op

Met deze diensten komen we tot jouw product

Bekijk al onze diensten
Als jouw betrouwbare partner voor volledige productontwikkeling en productie, begeleiden we je van idee generatie tot tastbaar eindproduct. Van conceptverfijning en innovatieve ideeën tot productontwerp en serieproductie. We zorgen voor een soepele overgang naar de markt en bieden doorlopende ondersteuning en verbetering
 • Creatie & Conceptvorming

  Ons proces begint met grondig brainstormen, waarbij we ideeën omzetten in concrete concepten die de basis leggen voor een succesvolle productontwikkeling.
  Lees verder
 • Engineering & Preproductie

  Onze technische expertise komt hier om de hoek kijken. We transformeren creatieve ideeën in gedetailleerde ontwerpen die klaar zijn voor een soepele overgang naar productie. Dit legt een stevige basis voor het succes van jouw product.
  Lees verder
 • Productie & Samenstellen

  Hier komt jouw eindproduct tot leven. Met nauwgezette precisie produceren we onderdelen en voegen ze samen tot een naadloos geheel. Jouw product bereikt zijn volledige vorm als eindproduct en is klaar om de wereld te veroveren.
  Lees verder