Van idee tot product

Wij realiseren jouw product door verder te kijken dan alleen productontwikkeling

product ontwikkelen

Wil je een compleet product of apparaat ontwikkelen en vraag je je af waar je moet beginnen?

Bij de ontwikkeling van producten of apparaten komen uitdagingen kijken – van het selecteren van de juiste technieken en materialen tot het beheersen van de kosten – die vaak overweldigend lijken. Het moeilijkste deel is het vinden van de perfecte balans tussen ontwerp, wens, budget en technische haalbaarheid.

Bij We Invent It begrijpen we de complexiteit waar je voor staat. Onze rol gaat verder dan die van een traditioneel ontwerpbureau; we bieden oplossingen die jouw project realistisch, betaalbaar en perfect uitvoerbaar maken.

Succesvolle samenwerkingen

FlinQ Plastics werkte succesvol samen met de volgende partners

Contact
Direct kennismaken of een offerte aanvragen?
100% vrijblijvend. Binnen 24 uur contact.
Offerte aanvragen

Waar We Invent It voor staat

Dit kunnen wij voor jou

 • Product realisatie van A tot Z

  Jouw idee, onze expertise: wij ontzorgen je in een naadloos afgestemd proces.

 • Samenwerking en Partnerschap

  Van concept tot serieproductie zijn wij jouw partner.

 • Snelheid en Flexibiliteit

  Met onze flexibele aanpak is jouw product snel gerealiseerd.

 • Ons Netwerk, Jouw Voorsprong

  Ons netwerk van maakbedrijven, jouw snelle route naar de markt.

Kan ik je verder helpen?
Stuur nu je vraag naar [email protected]
Zo produceren we jouw productVeelgestelde vragen
Ontwerp en productie gaan hand in hand bij We Invent It

Wat We Invent It bijzonder maakt

Waar andere bedrijven vaak eerst een ontwerp maken en pas daarna kijken hoe het geproduceerd kan worden, zorgen wij dat ontwerp en productie hand in hand gaan.

”Dit betekent dat we vanaf het allereerste begin nadenken over hoe jouw product of apparaat het beste gemaakt kan worden”

Deze werkwijze leidt niet alleen tot een hogere kwaliteit en lagere kosten, maar maakt het ook mogelijk om projecten sneller af te ronden. Hierdoor zijn jouw ideeën niet alleen haalbaar, maar blijven ze ook betaalbaar.

We onderscheiden ons door deze geïntegreerde aanpak, waarbij we vanaf dag één de ontwikkeling en de productie als één proces zien. Dit helpt ons om veelvoorkomende problemen, vertragingen en onverwachte kosten te voorkomen, die ontstaan wanneer ontwerp en productie niet op elkaar zijn afgestemd.

Productontwikkeling

Door vanaf het begin de handen ineen te slaan, verzekeren we jou van een soepel verloop van jouw project, van het prille idee tot het daadwerkelijke eindproduct.

Jouw project staat bij ons voorop. We kiezen de ontwikkel- en productiemethoden die het beste bij jouw specifieke wensen passen. Zo garanderen we dat jouw project niet alleen technisch haalbaar is, maar ook voldoet aan jouw visie en doelen.

Dit alles doen we met een duidelijke focus op kwaliteit, kostenefficiëntie en snelheid, zodat jouw ideeën succesvol en tijdig de markt bereiken.

Realiseer jouw idee

Ervaar ons efficiënte, budgetvriendelijke en klantgerichte productieproces. Begin vandaag nog met het effectief realiseren van je  project op een soepele en kosteneffectieve wijze. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking!

Succesvolle samenwerkingen

We Invent It werkte succesvol samen met de volgende partners

Ons ontwikkelproces van stap tot stap

Zo realiseren wij jouw product

Veel gestelde vragen

Conceptontwikkeling is het proces van het nemen van een ruw idee en dit te verfijnen tot een duidelijk en uitvoerbaar concept.

Conceptontwikkeling richt zich op het initiële idee en de haalbaarheid, terwijl productontwikkeling het totale proces omvat, van idee tot eindproduct.

Het legt een solide basis voor verdere productontwikkeling, en zorgt ervoor dat er een heldere visie is voordat de productie start.

Dit varieert per project, maar we streven ernaar om efficiënt en grondig te werken, zodat jouw idee zo snel mogelijk tot leven komt.

We hebben een breed scala aan expertise en kunnen de meeste concepten ondersteunen. Neem contact op voor specifieke vragen over jouw eigen project.

Prototyping biedt een tastbaar model van het eindproduct. Het stelt ingenieurs in staat om functionaliteit, ontwerp en bruikbaarheid te testen, en om eventuele fouten of verbeterpunten te identificeren voordat het product op grote schaal wordt geproduceerd.

We hanteren we strenge kwaliteitscontroleprocessen, waaronder gedetailleerde tests, feedbackrondes en iteratieve verbeteringen, om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de hoogste normen.

 

Materiaalkeuze is cruciaal voor de functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek van het product. De juiste materialen kunnen de levensduur van het product verlengen, de kosten beheersen en de algehele product prestaties optimaliseren.

 

Het uitbesteden van product engineering biedt toegang tot gespecialiseerde expertise, geavanceerde technologieën en faciliteiten, wat kan leiden tot snellere time-to-market, kostenbesparingen en een hogere productkwaliteit.

Door zorgvuldige selectie van leveranciers en partners en het nauwkeurig opzetten van productielijnen en fabricageprocessen zorgen we voor een hoog kwaliteitsniveau.

De duur varieert per project, afhankelijk van de complexiteit en specifieke eisen. Neem contact met ons op voor een inschatting op maat.

Bij We Invent It voeren we de productie voornamelijk lokaal uit, waarbij we de voordelen van korte lijnen, snelle communicatie en duurzaamheid optimaal benutten.

Ja, dankzij onze flexibele productielijnen kunnen we zowel kleine als grote series efficiënt produceren.

De minimale afnamehoeveelheid wordt in overleg met je bepaald en is afhankelijk van de specificaties van het project. Wij doen projecten met series van 100 tot duizenden stuks producten of apparaten.

Kwaliteitscontrole en -bewaking zijn een integraal onderdeel van onze aanpak. Elk onderdeel en elke stap in de assemblage worden gecontroleerd om te voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Realiseer nu jouw idee

Met We Invent It van Concept naar Succesvol Product

Heb je een innovatief idee, maar worstel je met het omzetten van dit idee in een tastbaar product? Zie je kansen in de markt, maar word je afgeschrikt door de complexiteit van ontwerp en productie? Je bent niet alleen; veel bedrijven staan voor deze uitdagingen.

Wat als er een manier is om jouw idee soepel en efficiënt tot een eindproduct te brengen? Een partner die de technische hindernissen begrijpt en de weg kent om jouw product op de markt te krijgen?

Dat is waar We Invent It in het spel komt. Wij bieden volledige ondersteuning in productontwikkeling, van concept tot en met productie. Ons team van experts zorgt voor innovatieve ontwerpen, materiaalkeuze, technische specificaties, en een vlekkeloze productie.

Het resultaat? Jouw idee, vertaalt naar een succesvol product!

Neem contact op

Met deze diensten komen we tot jouw product

Bekijk al onze diensten
Als jouw betrouwbare partner voor volledige productontwikkeling en productie, begeleiden we je van idee generatie tot tastbaar eindproduct. Van conceptverfijning en innovatieve ideeën tot productontwerp en serieproductie. We zorgen voor een soepele overgang naar de markt en bieden doorlopende ondersteuning en verbetering
 • Creatie & Conceptvorming

  Ons proces begint met grondig brainstormen, waarbij we ideeën omzetten in concrete concepten die de basis leggen voor een succesvolle productontwikkeling.
  Lees verder
 • Engineering & Preproductie

  Onze technische expertise komt hier om de hoek kijken. We transformeren creatieve ideeën in gedetailleerde ontwerpen die klaar zijn voor een soepele overgang naar productie. Dit legt een stevige basis voor het succes van jouw product.
  Lees verder
 • Productie & Samenstellen

  Hier komt jouw eindproduct tot leven. Met nauwgezette precisie produceren we onderdelen en voegen ze samen tot een naadloos geheel. Jouw product bereikt zijn volledige vorm als eindproduct en is klaar om de wereld te veroveren.
  Lees verder